info@processcamp.nl

Afstudeerevent 2023

Ontmoet elkaar op 10 mei

Meld je aan en
verbind jouw kennis met de praktijk!

Tijdens dit evenement zullen afstudeerders van verschillende hogescholen hun nieuwe inzichten met betrekking tot procesmanagement vraagstukken delen. Procesprofessionals zullen hierbij in de gelegenheid gesteld worden om vanuit hun kennis en ervaring de inzichten verder te verdiepen.

Wil jij het aanstormend procestalent helpen hun afstudeerproject verder te verdiepen?

Meld je aan! We zien je graag online verschijnen! 

AANMELDEN

Presentaties

De afstudeerders

Locatie: Online

De afstudeerders

Hierbij stellen Remon en Marlijn zich voor.

Remon Gebel

Een grote B to B organisatie staat voor de wijziging van dienstverlening via relatiebeheer naar digitale service voorziening.

Het bedrijf doet haar best om hun ICT landschap in te richten op deze nieuwe marktbenadering, echter door de veelheid in gebruikte systemen is dit geen eenvoudige opgave.

Momenteel worden voornamelijk kleine technische issues opgepakt, en voor de hand liggende oplossingen als Power BI.
De transformatie nodigt echter uit tot een bredere blik op bedrijfskundige en organisatorische processen. Dit lijkt op dit moment geen prioriteit te hebben.

Marlijn van der Velde

Tijdens mijn onderzoek kijk ik hoe het (her)certificeren van de partners van mijn afstudeerorganisatie op een betere manier kan worden ingericht.

Op dit moment bestaat hercertificering uit het jaarlijks maken van een meerkeuzetoets waarna de partner bij positief resultaat weer opnieuw gecertificeerd is. Ondanks dat de partners vaak meerdere (verdiepende) trainingen hebben gevolgd en de projecten waaraan zij werken gecompliceerd zijn, wordt alleen de basiskennis tijdens de hercertificering getoetst. Hiernaast zijn er nog andere uitdagingen waar mijn organisatie tegen aan loopt met de huidige manier van hercertificeren. Om te kijken hoe dit beter en anders kan, heb ik meerdere personen gesproken, een enquête uitgezet onder de partners, een interne focusgroep gehouden en ga ik enkele partners interviewen.

Enkele ervaringen van deelnemers:
“Na dit event ben ik nieuwe inzichten en contacten rijker”, “Tot op vandaag spreek ik sommige mensen nog en delen we onze ervaringen vanuit onze vaste baan” en “Ik heb veel kunnen leren van andere organisaties, professionals en afstudeerders”.

MEER LEZEN

Programma van de avond

17:30  Inloop en introductie
17:40  1e presentatie (Pitch en discussie)
18:10  2e presentatie (Pitch en discussie)
18:40  Afsluiting en digitale netwerkmogelijkheid