info@processcamp.nl

Awards

(Digital) Process Innovator Awards

Wie werkt er aan een inspirerend project of heeft een inspirerend project afgerond en komt in aanmerking voor Digital Process Innovator of the year 2022 en zal hiervoor in het zonnetje gezet worden?!

Binnen ProcessCamp blijven we ook met elkaar delen. Ook dit jaar zijn wij benieuwd of er succesvol transformatie project afgerond is waar je trots op bent, dan zouden we het het waanzinnig vinden als je dit ter inspiratie met ons wilt delen. Óf ken je iemand die een dit heeft gedaan en vind je dat hij of zijn hiervoor in aanmerking MOET komen? Vanuit ProcessCamp gaan wij in 2022 weer “een Digital Process Innovator” van het jaar benoemen.

Cindy Seeters

Proces afstudeerder 2021

Tijdens haar spetterende presentatie op het landelijk afstudeerevent 2021 heeft Cindy het publiek overtuigd van haar actiegerichte aanpak om de afstudeerorganisatie mee te nemen in een noodzakelijke verandering die het resultaat is van een reorganisatie.


In het oktober nummer van AG Connect heeft ze de eindresultaten van haar afstudeeropdracht beschreven. 

Frank van Geffen

DPIotY  2018

Frank van Geffen heeft zijn interesse en kunde in procesinnovatie en in het bijzonder in Process Mining altijd met enthousiasme gebracht. De impact van zijn werk bij Rabobank is dat hij diverse compliance processen op gebied van Identity & Access Management drastisch aan het vernieuwen is, door de collega’s te voorzien van nog nooit eerder gemaakte combinaties van data inzichten met een voor deze afdeling ongekende snelheid (dit resulteert in een versnelde reductie van het interne fraude-risico welke de Rabobank dagelijkse loopt). Als tweede creëert Frank de komende weken een verdere substantiële impact, doordat Frank het mogelijk maak voor ieder team binnen de Rabobank, die Jira gebruikt ter ondersteuning van hun agile/scrum werkwijze, dit via Process Mining te analyseren. De teams krijgen hiermee een advanced analytics tool in handen, waarmee men op fundamentele wijze hun agile processen kan gaan optimaliseren en vernieuwen.

De award is uitgereikt tijdens Business Process Transformation 2018 in Nijkerk.

Leon Harrewyn

DPIotY  2017

Leon Harrewyn heeft de Digital Process Innovator Award 2017 gewonnen. Leon heeft uitgebreide kennis van proces-management en changemanagement en stuurt erop aan binnen de energiemarkt om meer procesgericht te denken, zowel in systemen (BPMS) als het gebruik van methodieken (LEAN/Six Sigma/AGILE). Dit heeft hij succesvol kunnen toepassen bij Essent, EnergieDirect, Gen-I, Eneco, Delta, Itineris en HVC. Een mooie werkwijze die Leon introduceert bij organisaties en afdeling is “The Beast”, een werkwijze om agile-wise op te kunnen leveren.

De award is uitgereikt tijdens Business Process Transformation 2017 in Utrecht. Daarnaast heeft AG Connect een interview gehouden met Leon, welk gepubliceerd is in de September 2018 editie.