info@processcamp.nl

Evenementen

Evenementen

ProcessCamp organiseert verschillende evenementen voor haar leden. Van fysieke evenementen, webinars tot aan kennisdeelsessies. Bekijk hieronder de aankomende evenementen van ProcessCamp en haar partners.

Vrijdag 6 november van 14.00 tot 16.30
Locatie: Online

De master spreekt over mensgerichte process mining

Procesmanagement is in ontwikkeling! Een procesmodel en een proceseigenaar zijn niet meer voldoende om een digitale transformatie te ondersteunen of om organisatiedoelstellingen te realiseren. De kracht van een goede impactanalyse zit tegenwoordig in de synergie van de vakgebieden Architectuur, Datamanagement en Procesmanagement. Wie slaat waar welke informatie op en hoe hangt dit samen met gekoppelde bedrijfsfuncties?

Verwacht een inspiratiesessie waarin je nieuwe kennis en ideeën opdoet. Er is eveneens ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst en uiteraard ook bij de borrel.

Guido Cohlst, Dennis Schunselaar en Maren Dijkland (Bvolve).

Deze ‘De Master Spreekt’ wordt mede mogelijk gemaakt door de opleidingen Master of Informatics – Applied Data Science (MSc) en Master of Informatics – Business & IT (MSc) van Hogeschool Utrecht

Marlies van Steenbergen

Donderdag 10 december van 08.00 tot 09.00
Locatie: Online

Webinar – Hoe collegiaal is artificial intelligence eigenlijk?

Artifical Intelligence komt meer en meer onze bedrijven binnen. In 2017 maakte onderzoeker Marlies van Steenbergen zich nog zorgen over die schamele 6% van de bedrijven die gebruik maakten van big data, dat moest omhoog. Inmiddels maakt ze geen zorgen meer over het percentage, maar des te meer over de manier waarop bedrijven die big data hebben omarmd, omgaan met die grote hoeveelheden data. Die groeit zo hard, dat we serieus moeten nadenken over het effect op de huidige processen.

Welke verschillende rollen heeft AI en hoe collegiaal is de samenwerking met medewerkers….? Kan AI de flexibele vrolijke callcenter-collega zijn, die je werk overneemt, informatie verwerkt en klanten adviseert? Of is AI juist een meer serieuze collega die eerst nog even met je overlegt? En kunnen callcenters die ondersteund worden door algoritmes, afscheid nemen van de fantasieloze belscripts? Van Steenbergen neemt je mee in haar onderzoeksvoorstel en is ook nieuwsgierig naar jouw ervaringen!

Marlies van Steenbergen, Principal Consultant Enterprise Architecture at Sogeti en Professor (Lector) aan de Hogeschool Utrecht.

Afstudeerevent 2021 - ProcessCamp

Maart 2020
Locatie: Utrecht of omstreken

Afstudeerevent 2021 voor HBO-studenten

Geef jouw onderzoek én carriére een vette boost!

Zoek je waardevolle feedback van professionals uit het werkveld voor je afstudeeronderzoek? In 2021 verzorgen wij het landelijke afstudeerevent voor alle Hogescholen in Nederland.

Het landelijk afstudeerevent wordt georganiseerd door ProcessCamp in combinatie met Hogescholen en professionals uit het bedrijfsleven.