info@processcamp.nl

Evenementen

Evenementen

ProcessCamp organiseert verschillende evenementen voor haar leden. Van fysieke evenementen, webinars tot aan kennisdeelsessies. Bekijk hieronder de aankomende evenementen van ProcessCamp en haar partners.

Marlies van Steenbergen

Donderdag 10 december 2020 
TERUG TE KIJKEN

Locatie: Online

Webinar – Hoe collegiaal is artificial intelligence eigenlijk?

Marlies van Steenbergen, Principal Consultant Enterprise Architecture at Sogeti en Professor (Lector) aan de Hogeschool Utrecht.

Vrijdag 5 maart 2021
van 13.00 tot 15.15
 
Locatie: Online

De Master Spreekt… over datagedreven innovatieve diensten in de ICT Valley

Sjoerd Perfors (Flitsmeister) en Lammert Vinke (InfoSupport) zien hoe technologie toegepast kan worden om problemen op te lossen.
Technologie an sich heeft geen waarde. Het gaat om toepassing van technologie om een probleem op te kunnen lossen.

Zo slaan tech-bedrijven een brug tussen een bepaald domein en digitale technologie. Tijdens deze ‘De Master Spreekt’ worden hiervan twee aansprekende voorbeelden toegelicht binnen ICT Valley.

Verwacht een inspiratiesessie waarin je nieuwe kennis en ideeën opdoet over digitale transformatie en datagedreven IT-organisaties. Er is ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst.

Sjoerd Perfors, Lammert Vinke en Marlies van Steenbergen

Donderdag 18 maart 2021 
van 17.30 tot 09.00
 
Locatie: Online

Afstudeerevent 2021 voor HBO-studenten

Geef jouw onderzoek én carriére een vette boost!

Zoek je waardevolle feedback van professionals uit het werkveld voor je afstudeeronderzoek? In 2021 verzorgen wij het landelijke afstudeerevent voor alle Hogescholen in Nederland.

Het landelijk afstudeerevent wordt georganiseerd door ProcessCamp in combinatie met Hogescholen en professionals uit het bedrijfsleven.