info@processcamp.nl

Evenementen

Evenementen

ProcessCamp organiseert verschillende evenementen voor haar leden. Van fysieke evenementen, webinars tot aan kennisdeelsessies. Bekijk hieronder de aankomende evenementen van ProcessCamp en haar partners.

Vrijdag 3 mei vanaf 8.00u
Locatie: Online

“Wie zegt dat?
Perspectieven op data”

De koloniaal erfgoedsector biedt een intrigerende inkijk in de eeuwenlange praktijk waarin koloniserende machten informatie over andere samenlevingen vastlegden, vaak zonder rekening te houden met het perspectief van die samenlevingen.
In het kader van het Pressing Matter-programma, dat zich bezighoudt met het eigendom van koloniaal erfgoed in Nederlandse musea, doet Victor de Boer onderzoek naar alternatieve perspectieven.

Victor de Boer, assosiate professor aan de Vrije Universiteit. Hij doet onderzoek in Semantic Web en Linked Data toepassingen voor de geesteswetenschappen en de erfgoedsector.

BELUISTER DE PODCAST

Deadline: 31 juli 2024
Indienen: Online

Process innovator award

Ben jij onlangs afgestudeerd, of momenteel aan het afstuderen en richt jouw vraagstuk zich op een procesverbetering of een innovatie met een digitale component? Dan zijn we opzoek naar jou!

De process innovator award is mede mogelijk gemaakt door Hogescholen en het bedrijfsleven

Vrijdag 17 mei 2024  
vanaf 17:00u

Locatie: Het Nut te Beesd

Algemene Leden Vergadering 2024

We gaan graag met onze leden al kokend in gesprek over onze ingezette koers, de behaalde resultaten en wat verder nog besproken dient te worden.

De ALV wordt georganiseerd voor onze leden. Wil jij graag meepraten en beslissen, meld je dan snel aan als Lid!